Voor toneelgezelschappen en theatersportverenigingen


Trainers

JA! improvisatie levert naast workshops en cursussen ook trainers aan (improvisatie)theater- en toneelgezelschappen voor eenmalige of een serie van trainingen. Wij hebben trainers met verschillende specialiteiten die uiteenlopende trainingen kunnen bieden.

Voor theatersport verenigingen kunt u denken aan bijvoorbeeld trainingen als sidecoaching,wedstrijdtrainingen, regie, longform etc.

Voor toneelgezelschappen bieden wij o.a. trainingen met betrekking tot: gevoel, contact met je medespeler, het uitdiepen van de karakters, verdieping in het verhaal etc.

Ook hier leveren wij maatwerk en gaan wij graag met u in gesprek.

Rechters

Komen uw sponzen op een lege stoel terecht, moeten u spelers zichzelf punten geven of weet u publiek niet meer wat het woord boeeeeeeeh betekend? JA! Improvisatie levert ervaren rechters voor uw voorstelling of toernooi!

Onze rechters rechteren vanuit een positieve houding naar de spelers en met oog voor het verloop van de voorstelling. De rechters zijn de coaches van de spelers en de boemannen voor het publiek. Wij geloven niet in rechters die vanuit een komisch oogpunt spelers bekritiseren, maar zien rechters als ondersteuners van de voorstelling.

Presentatoren improvisatievoorstellingen

Onze acteurs zijn uitermate geschikt voor het bewaken van de goede sfeer tijdens voorstellingen, wij leveren naast typetjes ook spontane en theatrale acteurs die positieve en constructief de avond goed laten verlopen.

Sponzenvangers?

klik hier