Improvisatietheater | Training


Kijkt u bedrijfsmatig? Kijkt u dan ook op bij het kopje training voor bedrijfsmatige opties.

Improvisatietheaterworkshop

Onze improvisatietheaterworkshops zijn zeer geschikt om elkaar van een andere kant te leren kennen. Of het nu uw 50ste verjaardag is, een vrijgezellenfeest of een teamuitje JA! bied elke groep de kans om op een toegankelijke manier met elkaar plezier te maken.

Wij beschikken over een scala aan leuke & toegankelijke improvisatie oefeningen waarmee de deelnemers onder leiding van een deskundige trainer aan de slag gaan. Onze ervaring leert dat de deelnemers van alle leeftijden en sociale klasse (tegelijkertijd) plezier beleven aan onze workshops. De oefeningen en bijbehorende lach blijven lang onthouden en zorgen voor een gedeelde positieve ervaring waar u het nog lang over zal hebben.

Animatietheater

Animatietheater is een vorm van improvisatietheater waarbij acteurs een personage spelen tussen en met het publiek. Door interactie met het publiek ontstaan telkens nieuwe situaties. Het publiek wordt telkens verrast en aangezet tot interactie of deelname aan het spel.

Animatietheater is uitermate geschikt om in te zetten op evenementen of andere (grootschalige) bijeenkomsten. Onze acteurs zorgen voor een warm welkom aan de deur, een verrassend & leuk intermezzo en kunnen vanuit hun rol makkelijk contact maken en waar mogelijk verbindingen leggen tussen bezoekers/deelnemers.

Grote Improvisatieshow 2.0 

De Grote Improvisatieshow 2.0. is een vermakelijke show vol humor en improvisatie met een Amerikaanse flair. Uw conferentie, evenementen of activiteit kan worden ondersteund dan wel niet feestelijk worden afgesloten met de Grote Improvisatieshow 2.0.

Onder leiding van onze showhost spelen de acteurs geïmproviseerde komische scenes op basis van suggesties uit het publiek. De host kan het thema van de dag op een luchtige manier centraal stellen, denkt u aan het overkoepelende thema van uw conferentie of bijvoorbeeld het 25 jarige jubileum van uw jubilaris.

Op maat gemaakt!

Enthousiast geworden en geïnspireerd en heeft u een eigen idee dan gaan wij graag met u in gesprek.

JA! improvisatie heeft bij al zijn activiteiten als uitgangspunt dat wij maatwerk bieden, wij vinden het dan ook belangrijk om uw wensen te verwerken in onze uitvoeringen.

Voor vragen of boekingen kunt u gebruik maken van ons contactformulier